IFmedia

Βραζιλία: Δείτε την πληθωρική σύζυγο του υπουργού Τουρισμού που... κολάζει

Τετ 27 Απρ 2016 12:43 996

Ο νέος υπουργός Τουρισμού της Βραζιλίας δεν εντυπωσιάζει με τις

πολιτικές του θέσεις αλλά με τις καμπύλες τις συζύγου του

Ο Αλεσάντρο Τειχέιρα, ο νέος υπουργός Τουρισμού της Βραζιλίας θα μπορούσε να είχε χαθεί στην λήθη της παγκόσμιας ιστορίας, αν δεν είχε προβλέψει να κρατηθεί στον αφρό των ημερών έχοντας δίπλα του ένα ακαταμάχητο σωσίβιο: την πληθωρική και εντυπωσιακών αναλογιών γυναίκα του.

Η Μιλένα Σάντος είναι αυτή την στιγμή το πρώτο θέμα συζήτησης στην Βραζιλία και όχι μόνο, καθώς οι σχεδόν γυμνές της πόζες προκαλούν σάλο αλλά και πολλά views σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η ίδια αναφέρεται στον εαυτό της ως η «Πρώτη Κυρία του Τουρισμού» και υποστήριξε ότι οι φωτογραφίες που κάνουν πλέον τον γύρο του Διαδικτύου είχαν τραβηχτεί πριν τον γάμο της και τα βάσανα της πολιτικής. 

Στο δικό της βιογραφικό πάντως (πιθανόν πιο εντυπωσιακό από του συζύγου της), δεσπόζει ο τίτλος της Μiss Bumbum των ΗΠΑ (μην ζητήσετε μετάφραση, αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει...) τον οποίο είχε κερδίσει το 2013. 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της (ναι, σας ενδιαφέρουν και αυτές...) η φωτογράφιση έγινε για να δείξει στους Βραζιλιάνους ότι «δεν πρέπει να δίνουν σημασία στα γυμνά οπίσθια αλλά σ' αυτά που πρέπει να δίνει κανείς πραγματική αξία» (σε ποιά δηλαδή;).

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, οι ημίγυμνες φωτογραφίες μπροστά στο κτίριο του Κονγκρέσου έχει τραβηχτεί καιρό πριν, αλλά επανήλθαν στην επικαιρότητα όταν ο άνδρας της έγινε υπουργός Τουρισμού.

Εξάλλου, όσο και αν δεν της φαίνεται, οι πολιτικές της απόψεις είναι και αυτές εξίσου... πληθωρικές, καθώς έχει -όπως μαθαίνουμε- μία πολύ κριτική ματιά στην πολιτική κατάσταση στην Βραζιλία και διαθέτει ισχυρή άποψη για την διαφθορά στην χώρα και όλα όσα συμβαίνουν με την πρόεδρο Ντίλμα Ρουσέφ.

Μάλιστα εκτός από πολιτική άποψη έχει και πολιτικές βλέψεις, καθώς έβαλε υποψηφιότητα για την δημαρχία της πόλης Σαλβαδόρ το 2015. 

Οι συμπολίτες της όμως δεν την τίμησαν, σε αντίθεση με το κοινό του Ίντερνετ που όπως φαίνεται την ψηφίζει μονοκούκι. Ούτως ή άλλως, όπως λένε και οι σύγχρονες γραφές, πίσω από κάθε ισχυρό άνδρα (τον Αλεσάντρο Τειχέιρα, τον θυμάστε;) κρύβεται πάντα μια... γυμνή διασημότητα των social media.













Ροή Ειδήσεων