IFmedia

Ουρές για την παρουσίαση του X FACTOR

Τετ 16 Δεκ 2015 15:05 677

Πριν ακόμα ξεκινήσει να προβάλλεται το τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχή όσοι θέλουν να διαγωνιστούν, άρχισαν να… δηλώνουν συμμετοχή για την παρουσίασή του. Κι όχι ένας και μία, αλλά πολλοί και που για ορισμένους από αυτούς μάλιστα δεν πηγαίνει ο νους σας…!

 

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τις τελευταίες ημέρες έχουν πάρει «φωτιά» τα τηλέφωνα στελεχών του ΣΚΑΪ από πολύ γνωστά πρόσωπα του εγχώριου θεάματος που δηλώνουν πως θέλουν να παρουσιάσουν το X FACTOR. Το talent show αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο του 2016 και πολλοί τελικά είναι αυτοί που θέλουν να ανέβουν στη σκηνή του και να είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην κριτική επιτροπή και τους διαγωνιζομένους.

Βέβαια στο σημείο αυτό να πω ότι ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν συναντηθεί με τα στελέχη του ΣΚΑΪ είναι και ο Σάκης Ρουβάς που παρουσίαζε το talent show όταν ήταν στον αέρα του ΑΝΤ1, αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία καθώς και από τις δύο πλευρές… το ψάχνουν!

Άλλωστε ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν κάνει συναντήσεις για τη συγκεκριμένη θέση είναι και μία πολύ γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός. Και μην βιαστείτε να πείτε «τι κάνει νιάου νιάου;» γιατί μπορεί να αποδειχτεί ότι δεν είστε τόσο… γατάκια, καθώς μπορεί να μην πηγαίνει καν το μυαλό σας. Προς το παρόν δεν αποκαλύπτω το όνομά της για να μην το «κάψω» καθώς αν επέλθει μαζί της συμφωνία θα είναι μεγάλη έκπληξη.

 

Πάντως αυτή την περίοδο τα στελέχη του ΣΚΑΪ έχουν γκαζώσει για την κριτική επιτροπή καθώς αυτή θα πρέπει να αναλάβει γρήγορα δουλειά. Και αν για την περίπτωση του παρουσιαστή κάνουν αρκετοί ουρά, για την κριτική επιτροπή οι προτάσεις «πέφτουν βροχή» και έτσι τα στελέχη του σταθμού πρέπει να αποφασίσουν ποιους τελικά θα «παντρέψουν». Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν το συντομότερο καθώς είναι προγραμματισμένο και αναγκαίο έως τα τέλη Ιανουαρίου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με τις οντισιόν και τα μέλη της κριτικής επιτροπής να επιλέξουν τους διαγωνιζομένους που θα λάβουν μέρος…!

 

newsit.gr


Ροή Ειδήσεων