IFmedia

Οι κρυφές συμβουλές της Μενεγάκη που «χτίζουν» την καριέρα της Καινούργιου

Tue 27 Oct 2015 21:52 237

Μία ιδιαίτερη σχέση έχουν αποκτήσει η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελένη Μενεγάκη. Με την πρώτη να έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές καλεσμένη στην εκπομπή της δεύτερης, είναι εμφανή ότι η «βασίλισσα» της τηλεόρασης έχει μεγάλη συμπάθεια στην ανερχόμενη παρουσιάστρια. Η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξή της στην «ΑΓΟΡΑ» μίλησε για τη φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη, αποκαλύπτοντας τη συμβουλή που της έχει δώσει για να πετύχει στον χώρο της τηλεόρασης. 

Η Ελένη Μενεγάκη είναι κάτι σαν την καλή σου «νεράιδα»; Ποια είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή που σου έχει δώσει;

«Για μένα η Ελένη είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ και η καλύτερη παρουσιάστρια στην ελληνική TV. Η πιο σημαντική συμβουλή που μου έχει δώσει είναι να είμαι ο εαυτός μου, τόσο στην εκπομπή όσο και στις συνεντεύξεις μου. Μου έχει δώσει όμως κι άλλες συμβουλές, πιο προσωπικές, που τις κρατάω για μένα»

Όσοι σε ζουν λένε ότι είσαι πολύ έντονος κι εκδηλωτικός άνθρωπος. Αυτό πως μεταφράζεται στην πράξη;

«Είμαι έντονη προσωπικότητα κι έντονος χαρακτήρας κι αυτό φαίνεται και στην τηλεόραση. Αν νευριάσω φτάνω στα άκρα. Αν χαρώ, θα χαρώ πολύ. Επίσης, αν νευριάσω, θα νευριάσω πολύ… Τα συναισθήματα μου δεν μπορώ να τα κρύψω κι αυτό είναι ένα κομμάτι της αυθεντικότητας μου αν θέλεις. Αυτό που είμαι στη ζωή μου το ίδιο είμαι και στο «γυαλί».

Θεωρείς πως έχεις κάνει πολλά τηλεοπτικά φάουλ;

«Ναι φυσικά έχω κάνει, αλλά και οι κορυφαίους παρουσιαστές κάνουν ούτως ή άλλως. Κάθε χρονιά έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο και προσπαθώ να τον υποστηρίζω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Πηγή: govastileto.gr


Ροή Ειδήσεων