IFmedia

Δυναμική και πρωτοποριακή η παρουσία της «Lavue» στο Athens Xclusive Designers Week. (φωτο)

Tue 27 Oct 2015 19:21 752

Η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week, για 18η φορά παρουσίασε τις νέες τάσεις της μόδας, την περασμένη εβδομάδα (23-26 Οκτωβρίου) στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή αρκετών Ελλήνων σχεδιαστών και διεθνών fashion brands!

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η νέα collection των σχεδιαστών της συνεχώς ανερχόμενης εταιρίας “LaVue" αλλα και πολλών αλλων Ελλήνων σχεδιαστών.

Να σημειωθεί ότι ολοκληρωμένη την collection της «LaVue» θα την βρείτε στη Ρόδο αποκλειστικά στο κατάστημα «Vero Fashion & Style».

Η Athens Xclusive Designers Week, η μακροβιότερη θεσμοθετημένη ελληνική διοργάνωση στο χώρο της μόδας παραμένει πιστή, και αυτή τη σεζόν, στον πρωταρχικό της στόχο και στηρίζει για ακόμα μία φορά τους Έλληνες σχεδιαστές με σκοπό την προβολή και την προώθησή τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διευρύνοντας συνεχώς το δίκτυο συνεργασιών της με διεθνείς διοργανώσεις, οργανισμούς και φορείς μόδας και τις σχέσεις της με τα Μέσα Ενημέρωσης και τους buyers στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Gallery

Ροή Ειδήσεων