IFmedia

ΣΑΛΟΣ ΣΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: Το όργιο της παντρεμένης 45άρας με δύο Τούρκους

Sat 18 Jul 2015 19:03 265

Μάλλον επηρεασμένη από τα τουρκικά σίριαλ, η παραμελημένη γυναίκα θέλησε να χαθεί στην αγκαλιά του Σουλεϊμάν και να ζήσει ένα ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΘΟΣ… με άρωμα Ανατολής. Η θελκτική και όμορφη γυναίκα, πασίγνωστη από τις στήλες των κοσμικών περιοδικών, είναι περίπου 45 χρόνων. Σε ένα από τα επαγγελματικά ταξίδια του συζύγου της στην Κωνσταντινούπολη, στο οποίο τον συνόδευε, έπεσε στην «παγίδα», αλλά, όταν το κατάλαβε, ήταν πολύ αργά.

Στην Πόλη ένιωσε την απόλυτη μοναξιά, καθώς σχεδόν όλο το 24ωρο ήταν μόνη της. Ξυπνούσε μόνη της στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου στο οποίο είχε καταλύσει με τον σύζυγό της και μόνη της ήταν συνεχώς σχεδόν και τις 4 ημέρες. Ο σύζυγός της την παραμελούσε και ήταν συνεχώς σε επαγγελματικά ραντεβού.

Η απογοήτευσή της έγινε ακόμα μεγαλύτερη. Συνειδητοποίησε ότι ακόμα και όταν εκείνος επέστρεφε στο χλιδάτο ξενοδοχείο, δεν της έδινε καμία απολύτως σημασία.

Ένα βράδυ που έκανε μόνη της βόλτα στα σοκάκια της Πόλης, κατέληξε στο μπαρ του ξενοδοχείου για ένα ποτό. Τότε θυμήθηκε τι θα πει ΠΑΘΟΣ. Μόλις τα μάτια της αντίκρισαν έναν γοητευτικό, ψηλό άντρα… έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο άντρας ανταποκρίθηκε. Την κοίταζε επίμονα και, χωρίς να διστάσει, την πλησίασε με τρόπο που την έκανε να σκιρτήσει όλο το κορμί της. Της συστήθηκε ως επιχειρηματίας από τη Σμύρνη και κάθισε απέναντί της. Η κουβέντα τους ήταν πολύ θερμή και ύστερα από μερικά ποτά την οδήγησε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, για να συνεχίσουν τη βραδιά τους. Ο Τούρκος επιχειρηματίας δεν προχώρησε σε μια βραδια παθους, γεγονός το οποίο γοήτευσε την κοσμική κυρία ακόμη περισσότερο και έται ανανέωσε το ραντεβού τους.

Οι ώρες έως την επόμενη συνάντησή τους κυλούσαν βασανιστικά για τη γυναίκα. Όταν τον είδε το επόμενο βράδυ, ήταν έτοιμη για όλα. Την οδήγησε στο δωμάτιο, όπου του παραδόθηκε, αλλά εκεί υπήρχε και ένας «επισκέπτης». Η κοσμική κυρία, λιωμένη στην αγκαλιά του αντρα , δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανήθικη πρόταση και κοιμήθηκε και με τους δύο άντρες, όπως πρόσταξε ο Ανατολίτης της, που της συστήθηκε ως Σουλεϊμάν.

Η νύχτα αποδείχτηκε κόλαση. Αυτήν την κόλαση, όμως, τη ζει ακόμα, καθώς, τώρα που βγήκε το διαζύγιό της, κατάλαβε ότι ο ξαφνικός αυτόΠΑΘΟΣ ήταν ένα καλοστημένο κόλπο από τον αδιάφορο σύζυγό της για να την ξεφορτωθεί από το σπίτι και τη ζωή του, χωρίς να του κοστίσει μία δεκάρα!

Το τουρκικό δίδυμο είχε καταγράψει τις στιγμές ακραίου πάθους και οι φωτογραφίες που είχε στα χέρια του ο άντρας της ήταν το εισιτήριο για… την ανέξοδη ελευθερία του. Το τελεσίγραφο προς την πρώην γυναίκα του ήταν σαφές: «Ή χάνεσαι από τη ζωή μου χωρίς να ζητήσεις τίποτα ή όλοι στον κύκλο μας θα δουν το ταλέντο σου με τους δύο άντρες». Έτσι, η παραμελημένη σύζυγος έχασε και τον αδιάφορο σύζυγο και τα πλούτη του, που δεν της ήταν καθόλου αδιάφορα, και με κλάματα υπέγραψε το διαζύγιό της πριν από λίγες ημέρες! 

Tromaktiko


Ροή Ειδήσεων