IFmedia

Τους κλείδωσαν στο μπάνιο και πήραν 40.000 ευρώ

Τετ 26 Νοέ 2014 13:08 326

Η ληστεία σε σπίτι της περιοχής του Αγίου Κωνσταντίνου στη Φθιώτιδα το βράδυ της Τρίτης 25 Νοεμβρίου είχε κάτι από ταινία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, η Αστυνομία έχει καταλήξει ήδη στο συμπέρασμα ότι οι δράστες γνώριζαν τους ενοίκους του σπιτιού που διέρρηξαν και απ' όπου απέσπασαν το υψηλό ποσό των 40.000 ευρώ.

Για τα δύο άτομα που βρίσκονταν μέσα στην οικία την ώρα της ληστείας, η βραδιά εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

Οι ληστές διέρρηξαν το σπίτι που βρίσκεται στον οικισμό Κάλαμο, στην παραλία του Λογγού και απείλησαν τους ιδιοκτήτης με μαχαίρι και λοστούς. Κατόπιν, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, τους κλείδωσαν στο μπάνιο (!) και έτσι, έχοντας άπλετο χρόνο, αναζητούσαν άνετοι όσα περισσότερα χρήματα και τιμαλφή μπορούσαν να βρουν, μιας και διέρρηξαν το σπίτι στην αραιοκατοικημένη περιοχή, σχετικά νωρίς το βράδυ, στις 20:00!

Οι δυο ληστές μιλούσαν σπαστά ελληνικά και φέρονται γνώριζαν για τα χρήματα που είχε ο 79χρονος στο σπίτι. Έψαξαν το σπίτι, φορώντας κουκούλες και απέσπασαν τα 40.000 ευρώ, αλλά και διάφορα χρυσαφικά, ενώ έφυγαν αφήνοντας κλειδωμένους στο μπάνιο τους δυο άνδρες, που είχαν βρει μέσα.

Μόνο δύο ολόκληρες ώρες αργότερα, οι δύο άτυχοι άνδρες κατάφεραν να βγουν και να ενημερώσουν την Αστυνομία.


Ροή Ειδήσεων