IFmedia

Αυξάνονται ραγδαία τα «κρούσματα» των «MILF» στη Ρόδο!

Πεμ 04 Δεκ 2014 12:57 7151

Πρόκειται για ένα φαινόμενο που τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να παίρνει «σάρκα και οστά…» και στις νυχτερινές διαδρομές του νησιού μας.

Είναι τόσο ραγδαία η αύξηση του συγκεκριμένου φαινόμενου τους τελευταίους μήνες που το μόνο που απομένει πλέον είναι να ανοίξει και το κατάλληλο στέκι που θα φέρει και την επωνυμία «MILF».

Άλλωστε η Ρόδος μας πρωτοπορεί… σε αρκετά θέματα «lifestyle» γιατί να μην κάνει και αυτή την υπέρβαση;       

Πάντα υπήρχαν τα «κρούσματα» MILF  και σε όλες τις κοινωνίες μικρές οι μεγάλες αλλά ειδικά σε νησιά όπως η Ρόδος υπήρχε η λεγόμενη κάλυψη και η απόλυτη μυστικότητα…

Όμως όλα αυτά πλέον μοιάζουν να τελείωσαν αφού έρχεται ο αδιάψευστος μάρτυρας και καταδότης το facebook με δημοσιευμένες φωτογραφίες που προκαλούν σενάρια… πολύμορφων φαντασιώσεων.

Τα 20χρονα αγόρια δίπλα από τις 40αρες και βάλε…δεν αποτελούν πλέον ντεκόρ ούτε τα φλας ανάβουν για να κάνουνε «χαρούλες…» στο φωτογράφο!

Τα καυτά MILF «κορίτσια» της Ρόδου είναι πλέον μια πραγματικότητα στα μπαρ – club του νησιού μας! Και καλά κάνουν….!!!

Η ζωή δεν είναι μόνο να ψωνίζεις από τον Βερόπουλο και τον Μαρινόπουλο. Η ζωή εξελίσσετε…είναι όμορφη και μετά τα ψώνια και το καθιερωμένο μαγείρεμα υπάρχει και το σούπερ φρέσκο επιδόρπιο στα μπαρ του πεζόδρομου και στα club της παλιάς πόλης.  

Όσο τώρα για τον θυμό των νεαρών κοριτσιών που βιώνουν  τον αθέμιτο ανταγωνισμό αρχίζουν πλέον να φεύγουν από τη λογική του «one night stand» ψάχνοντας πιο ιδανικές αλλά και ουσιαστικές λύσεις…   Δεν είναι βέβαια και λίγες οι περιπτώσεις που οι MILF «δένουν…παρέες» με νεαρά κορίτσια έτσι ώστε να γίνονται πιο προσβάσιμες στους νεαρούς εραστές.

Άλλωστε οι έχθρες που αποκτούν ανάμεσα στο γυναικείο νεαρόκοσμο δεν δείχνει να τις απασχολούν αφού το «παιχνίδι» συνεχίζεται σε όλα τα καφέ,μπαρ και club του νησιού.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαγριωμένες μάνες νεαρών που βλέπουν τις συνομήλικες τους να «μελιάζουν..» με τους κανακάρηδες τους αλλά για την ώρα δεν καταγράφτηκε στον τόπο μας κάποια δημόσια αντίδραση.

Ευχόμεθα βέβαια να μην προκύψει κατι τέτοιο μέσα σε κανένα μπαρ – club διότι τότε δεν θα μιλάμε για ΜΙΛΦ αλλά για μια κατάσταση Μιλφέιγ με τόσο υπέροχη κρέμα που σίγουρα δεν θα έχουμε ξαναφάει...

Κωνσταντίνος Τύρελης, ifmedia


Ροή Ειδήσεων