IFmedia

Ο γλυκός,κατάλευκος κύριος βρέθηκε εγκαταλελειμένος στην παραλία Κρεμαστής Ρόδου.Μήπως τον ψάχνει κάποιος ;

Δευ 05 Οκτ 2015 12:32 839

Ο γλυκός, κατάλευκος κύριος των φωτος βρέθηκε εγκαταλελειμένος στην παραλία Κρεμαστής Ρόδου. Ήταν δεμένος με ένα άσπρο σκοινί έξω από την παιδική χαρά, μέσα στον καυτό ήλιο, χωρίς ούτε καν νεράκι... Φεύγοντας με τις κόρες μου από το τένις, μας είδε από μακριά & γαύγιζε (ενώ τώρα είναι πάρα πολύ ήσυχος), τον πλησιάσαμε, τον χαΙδέψαμε & ρωτήσαμε απέναντι στην καντίνα αν ήξεραν τίνος είναι το ζώο, καθώς γύρω δεν υπήρχε ψυχή... Ο κύριος από την καντίνα μας είπε ότι τον έβλεπε 2-3 μέρες να τριγυρνά μόνος του στην παραλία & ότι εκείνος τον είχε δέσει με το λευκό σκοινί ¨για να μην τον κόψουν τα αυτοκίνητα"...

Φυσικά τον πήραμε! Άφησα στην καντίνα όλα μας τα τηλέφωνα σε περίπτωση που το μικράκι έχει χαθεί & το αναζητήσει κάποιος, μετά τον πήγα στον κτηνίατρο & του αγόρασα τα λουράκια που φαίνονται στις φωτος. Κατά τον κτηνίατρο είναι ενήλικας, νεαρός αρσενικός μαλτεζάκος, 3.5 κιλάκια ακριβώς! Έχει & τσιπάκι, αλλά σήμερα δυστυχώς δεν απάντησαν από το σύλλογο για να μας πουν αν είναι καταχωρημένος ο ιδιοκτήτης του ζώου, θα μάθουμε όμως τη Δευτέρα! Μέχρι τότε τον έχουμε έξω στο μπαλκόνι μας, έφαγε πάρα πολύ, είπιε πολύ νεράκι, τον πήγαμε & βόλτα για την τουαλέτα του! Είναι υπέροχο πλάσμα πραγματικά, αν & λυπημένο!

Πρέπει να ζούσε μέσα σε σπίτι γιατί κλαψουρίζει έξω μοναχούλι του, με παιδιά γιατί έκανε απίστευτες χαρές στις κόρες μου κι επίσης πρέπει να ζούσε σε σπίτι με σκάλα, γιατί ανέβηκε τρέχοντας τα σκαλιά! Από κει & πέρα, επειδή δεν έχω ιδέα από αρσενικά σκυλάκια, σας παρακαλώ αν γνωρίζετε, ενημερώστε με κάθε πότε πρέπει να τον πηγαίνω βόλτα (ευτυχώς είναι μαθημένος γιατί αφού έφαγε περίμενε κι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως μαζεύουμε τις ακαθαρσίες του στα σκουπίδια!!!).

Οι κόρες μου φυσικά τον έχουν λατρέψει & είναι πάρα πολύ χαρούμενες που "τον σώσαμε" (κι εμείς βέβαια), αλλά ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει τί θα τον κάνουμε τη Δευτέρα, στην περίπτωση που δεν είναι καταχωρημένο το όνομα του ιδιοκτήτη... Εϊναι πράγματι πολύ γλυκό πλάσμα πάντως & είναι ...μεγάλος πειρασμός!!! Ωστόσο, επειδή εμείς έχουμε 2 θηλυκά δε γίνεται μάλλον να τον κρατήσουμε, εκτός κι αν ξεκινήσουμε τις στειρώσεις (δεν έχουμε κάνει ακόμη)... Πάντως οπωσδήποτε είναι σκυλάκι για μέσα στο σπίτι, καθώς αυτές οι πολύ μικρόσωμες ράτσες, επειδή δεν έχουν καθόλου λίπος, δεν επιβιώνουν έξω στο κρύο το χειμώνα. Εμείς τώρα πάντως θα τον έχουμε στο μπαλκόνι, στο igloo για τις αδέσποτες γατούλες, μέχρι τη Δευτέρα. Εάν δε βρεθεί ο ιδιοκτήτης του, θα τον πάμε καταρχήν για γενικές εξετάσεις, για μπάνιο & ... ίδωμεν! Ενημερώνω καταρχήν εδώ, μήπως κάποιος από τους Ροδίτες φίλους μας γνωρίζει τον κούκλο!!!

Maria Arvaniti Koukia


Ροή Ειδήσεων