IFmedia

BioSkan Απεντομωτική: Άνοιξη χωρίς ενοχλητικά έντομα και με οικολογικά προϊόντα

Τρι 03 Μάρ 2015 14:55 905

Η Άνοιξη είναι η πλέον κατάλληλη περίοδος επέμβασης και διαμόρφωσης της μετέπειτα πορείας της δραστηριότητας των εντόμων υγειονομικής σημασίας (κατσαρίδες,κουνούπια). Η εταιρεία BioSkan Απεντομωτική δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Αποστολή μας είναι η ποιοτική παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μας με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον. Η BioSkan επεμβαίνοντας στον βιολογικό κύκλο των εντόμων με τη χρήση φαρμάκων και μη (οικολογική απολύμανση), επιτυγχάνει την γρήγορη καταπολέμηση των εντόμων. Ωστόσο για να επιτευχθεί αυτό απαιτείται πρόληψη και επέμβαση την κατάλληλη στιγμή.

Οι κατσαρίδες ζουν πολλές μαζί σε αρκετά μεγάλες αποικίες και είναι νυκτόβιες..Εντοπίζονται σε αποχετεύσεις, φρεάτια, σκουπίδια, σημεία που σαπίζουν φύλλα – φρούτα. Η μικρή καφέ κατσαρίδα μπορεί να μεταφερθεί σε ένα σπίτι ακόμη και μέσα σε έναν ταχυδρομικό φάκελο και σύντομα να εξαπλωθεί δείχνοντας ιδιαίτερη αδυναμία σε συσκευές υψηλής τεχνολογίας.

Τα κλασικά προϊόντα των super market είναι επιβλαβή για το περιβάλλον, απαιτούνται πολλά τεμάχια άρα αρκετά χρήματα χωρίς ωστόσο να προσφέρουν οριστική λύση. Όλα τα σκευάσματα μας είναι απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια, χαμηλής τοξικότητας και εφαρμόζονται από εξειδικευμένα συνεργεία.

Η απεντόμωση συνίσταται με ψεκασμό ή τοποθέτηση gel με προϊόντα, η υπολειμματική δράση των οποίων εξαρτάται από τον τακτικό καθαρισμό των χώρων (για εσωτερικούς χώρους) και από τις περιβαλλοντικές συνθήκες (για εξωτερικούς χώρους). Η εμπειρία, η συνέπεια και η αξιοπιστία αποτελούν το μέτρο της αποτελεσματικότητάς μας, με βασικό κίνητρο τη δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών που στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. 

Τηλ. επικοινωνίας με την εταιρεία Bioskan στο 22410 71713 και 22410 36369


Ροή Ειδήσεων