IFmedia

Πέντε «κόλπα» που θα βελτιώσουν τη σεξουαλική σας ζωή

Τρι 16 Δεκ 2014 14:05 451

Η δουλειά, οι υποχρεώσεις των παιδιών και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας να βάζουν εμπόδια στη σεξουαλική σας ζωή.

Μην ξεχνάτε όμως ότι το σεξ είναι σημαντικό για την φυσική και ψυχική σας υγεία.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν έξυπνους τρόπους για να ιντριγκάρετε τον σύντροφό σας και να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα:

Γίνετε πιο αυθόρμητοι

Μην αφήνετε το σεξ να γίνει μέρος της ρουτίνας. Προκαλέστε τον σύντροφό σας σε μια ερωτική συνεύρεση σε ώρες που δεν το συνηθίζατε μέχρι τώρα. Ένα διάλειμμα από τη δουλειά, ένα ρεπό που θα ζητήσετε και γενικά οι ασυνήθιστε ώρες και τα απρόβλεπτα μέρη θα κάνουν τη διαφορά.

Με τη διαδικασία του επείγοντος

Στείλτε του ένα μήνυμα και πείτε του να έρθει να σας συναντήσει επειγόντως. Μην αποκαλύψετε το λόγο, παρά μόνο όταν τον συναντήστε. Τα ξαφνικά είναι πάντα τα καλύτερα.

Επικεντρωθείτε στα προκαταρκτικά

Στο σεξ δεν υπάρχουν συνταγές. Αν έχετε συνηθίσει ένα συγκεκριμένο τρόπο, αλλάξτε το σενάριο. Δώστε περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά και μη βιάζεστε. Χαλαρώστε και απολαύστε το.

Βάλτε φαντασία

Εξερευνήστε την «αθέατη» πλευρά σας. Μην κάνετε πράγματα που δεν θέλετε αλλά πειραματιστείτε με ό,τι θέλετε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας. Όσο υπάρχει ειλικρίνεια και κοινή επιθυμία, δεν υπάρχουν λάθη στο σεξ.

Πείτε στο σύντροφό σας τι σας αρέσει

Ο πιο ασφαλής, έξυπνος και σύντομος τρόπος για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή είναι να επικοινωνείτε ανοιχτά με τον σύντροφό σας. Πείτε του τι σας «ανάβει» και τι σας «ξενερώνει». Συζητείστε τις προσδοκίες σας και μοιραστείτε μαζί του ότι πρέπει να ξέρει για να γίνει το σεξ όσο πιο απολαυστικό γίνεται.

 




Ροή Ειδήσεων