IFmedia

Οι καλύτεροι φθινοπωρινοί προορισμοί στην Eλλάδα

Τρι 28 Οκτ 2014 01:30 2008

Όλοι μας έχουμε ξεχάσει σχεδόν τις καλοκαιρινές διακοπές και τι καλύτερο από το να ξεφύγουμε μερικές μέρες ξανά. Είμαστε εδώ να σας προτείνουμε αγαπημένους φθινοπωρινούς προορισμούς στην Ελλάδα που δεν έχεουν να ζηλέψουν τίποτα από το εξωτερικό!Ετοιμάστε βαλίτσες και φύγαμε!

 

Τρίκαλα Κορινθίας

Θα πας για να αλλάξεις παραστάσεις, να αφήσεις το μεγαλείο της φύσης να σε ηρεμήσει, να τεστάρεις τις επιδόσεις σου σε extreme sports, να δοκιμάσεις μοναδικές γεύσεις, να έρθεις σε επαφή με πραγματικά φιλόξενους ανθρώπους, κι όλα αυτά σε έναν προορισμό 1,5 ώρα (περίπου) μακριά από την  Αθήνα.

Σπέτσες

Τι κοινό συνδέει τον τετρασέγγονο της Μπουμπουλίνας, έναν σπουδαίο ευεργέτη του προηγούμενου αιώνα κι έναν σύγχρονο οραματιστή; Mε κοινό πεδίο… δράσης το νησί των Σπετσών, ο ηρωισμός, η ιστορία και η μεγαλοπρέπεια πλέκουν τον δικό τους ιστό και αποδεικνύουν έμπρακτα πως πίσω από τις μεγάλες ιδέες βρίσκονται πάντα μεγάλα… μυαλά!

 

Πάργα

Υπάρχουν κάποια µέρη στη χώρα µας που όχι µόνο θυµίζουν αλλά και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από Δαλµατικές ακτές και Νορβηγικά φιορδ. Καλώς ήλθατε στη «ριβιέρα της Ηπείρου», στην Πάργα και 
τα Σύβοτα!

 

Ναύπλιο

Όσο κλασικός κι αγαπημένος προορισμός κι αν θεωρείται πάντα, το Ναύπλιο δεν χάνει ευκαιρία να μας εκπλήσσει ευχάριστα! Με νέες αφίξεις στη γαστρονομική σκηνή, ολοκαίνουρια boutique hotels και μοντέρνα cafe-bars, αλλάζει με γοργούς ρυθμούς. Και αυτό το φθινόπωρο, λοιπόν, όπως και όλο το χρόνο, βρίσκουμε νέες αφορμές για να το ανακαλύπτουμε από την αρχή!

Ναύπακτος

Η Ναύπακτος και η ορεινή περιοχή της ξεδιπλώνουν τα… δυνατά χαρτιά τους και µας καλούν για την πρώτη φθινοπωρινή µας εξόρµηση. Μια απόδραση που τα έχει όλα!

 

Μονεμβασιά

Πέρα από το φυσικό κάλλος, η Μονεμβασιά προσφέρει ποιότητα,αρχοντιά και αυθεντική φιλοξενία που θα κάνουν την διαονή σας αξέχαστη!

 

 

Καστοριά

Σε µια πόλη που έχει συνδεθεί µε το χιόνι, τις γούνες και το ντυµένο στα λευκά τοπίο, εµείς τολµήσαµε να πάµε off… season, για να διαπιστώσουµε µε έκπληξη ότι η Καστοριά δεν έχει µήνες, ούτε εποχές! Κι αν δεν είναι από τους πιο δηµοφιλείς προορισµούς της χώρας µας, εδώ θα ανακαλύψεις κάθε λόγο για να την αναδείξεις στην εκλεκτή… της καρδιάς σου!

 

Καρπενήσι

Η «Ελβετία» της Ελλάδας, όπως αποκαλούν την ευρύτερη περιοχή (και όχι άδικα), βρίσκεται σε απόσταση 298 χλµ. από την Αθήνα και παρόλο που αποτελεί έναν από τους πιο δηµοφιλείς προορισµούς καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, έχει διατηρήσει τον παραδοσιακό χαρακτήρα και την αυθεντικότητά της στο έπακρο. Αλήθεια πώς τα καταφέρνει;

 

Αράχωβα

Η δυνατή σεζόν για τη… βασίλισσα του χειμερινού τουρισμού της χώρας μας «σημαίνει» έναρξη, Κλείστε τώρα τη διαμονή σας και απολαύστε το πιο αναζωογονητικό φθινοπωρινό «διάλειμμα» στον πιο υπέροχο ορεινό προορισμό!

 

 

Καλάβρυτα

Τι «παίζει» στα Καλάβρυτα και τι εκπλήξεις επιφυλάσσει το Xιονοδροµικό; Σε ποια αξιοθέατα πρέπει να αφιερώσω χρόνο και πώς µπορώ να οργανώσω καλύτερα την επίσκεψή µου; Πού θα γευτώ τις πιο νόστιµες σπεσιαλιτέ και ποια µαγαζιά κρατούν τα ηνία της διασκέδασης; Οι απαντήσεις  και όλα όσα πρέπει να µάθεις για τον δηµοφιλή χειµερινό προορισµό είναι καλό να τα δεις από κοντά.

 

Γιάννενα

Εντυπωσιακά σπήλαια, νησιά σε λίμνες, ανερχόμενες στοές και σύγχρονο lifestyle. Τι πρέπει να κάνεις για να γνωρίσεις την αυθεντική πλευρά των Ιωαννίνων; Απλώς πρόσθεσε στη λίστα σου τις παρακάτω εμπειρίες και φεύγοντας, η πόλη των θρύλων και των μύθων θα σου έχει αποκαλύψει όλα τα μυστικά της….

 

Ύδρα

Ένα τόσο δα νησάκι, µια κουκκίδα στον ελληνικό χάρτη, τράβηξε εφέτος το βλέµµα των Αυστριακών πάνω του… Ένα δηµοσίευµα-ύµνος στις οµορφιές και τις ιδιαιτερότητες µιας «Ελλάδας… χωρίς αυτοκίνητο», ήταν αρκετό για να εξάψει την περιέργειά µας και να µας κάνει να ερωτευτούµε την Ύδρα… ξανά!


Ροή Ειδήσεων