IFmedia

Ραντεβού Καραγκούνη-Μαρκαριάν για την Εθνική

Fri 23 Jan 2015 10:56 66

Από κοντά θα τα πουν εντός της ημέρας ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Σέρχιο Μαρκάριαν και το θέμα της συζήτησης τους θα είναι φυσικά η πιθανή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον 70χρονο προπονητή.

Ο πρώην αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης στη Μαδρίτη (θα κάτσει μέχρι την Παρασκευή) και την Παρασκευή αναμένεται να συναντηθεί με τον Ουρουγουανό, ώστε να του κάνει επίσημη πρόταση για να "τρέξει" τη "γαλανόλευκη" από εδώ και πέρα με ορίζοντα συνεργασίας τουλάχιστον ενάμιση χρόνο.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ είναι διατεθειμένοι να διαθέσουν για τον Μαρκαριάν (και γενικότερα για όποιον διαδεχθεί τον Κλαούντιο Ρανιέρι) 300.000 ευρώ για συμβόλαιο που θα τεθεί σε ισχύ από τώρα και θα λήξει μετά το τέλος του Euro 2016, δηλαδή του χρόνου το καλοκαίρι. Επιπλέον, θα δοθούν 100.000 για το τεχνικό τιμ. Ο πρώην κόουτς των Παναθηναϊκού, Ιωνικού, Ηρακλή μοιάζει φαβορί αυτήν τη στιγμή για να διαδεχθεί τον Ιταλό στο τιμόνι της Εθνικής και φαίνεται πως δύσκολα το οικονομικό θα αποτελέσει εμπόδιο, ώστε να μην δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές.

Όμως, καλό είναι να περιμένουμε να γίνει η συνάντηση για να βγουν ποιο ασφαλή συμπεράσματα. Από εκεί και πέρα επικρατέστερος για να γίνει βοηθός του νέου τεχνικού μοιάζει στην παρούσα φάση ο Νίκος Κωστένογλου και το συγκεκριμένο ζήτημα το χειρίζεται επίσης ο Καραγκούνης.

Είναι πολύ πιθανό να γίνει συνάντηση στη Μαδρίτη και με τον Μίτσελ. Τον έχει σε εκτίμηση ο "Κάρα", αλλά το γεγονός ότι δεν έχει αναλάβει ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού σε πάγκο Εθνικής είναι ένα μεγάλο ντεζαβαντάζ και προκαλεί δισταγμό, καθώς είναι σε κρίσιμο σταυροδρόμι η πορεία της Εθνικής προς το Euro.

Πηγή sport-fm.gr


Ροή Ειδήσεων