IFmedia

Η μικροσκοπική στριπτιζέζ και ο πανύψηλος λοχίας

Mon 26 Jan 2015 15:09 228

Ένας έρωτας διαφορετικός από τους άλλους

Η Kat Hoffman ήταν συνεχώς στόχος πειραγμάτων από τους συμμαθητές της στο σχολείο, λόγω του ότι έπασχε από νανισμό. Μάλιστα, αναγκάστηκε στα 16 της να αφήσει το σχολείο καθώς η κατάσταση είχε γίνει αφόρητη και ξεκίνησε μαθήματα στο σπίτι. 

Στα 18 της αποφάσισε να ασχοληθεί με το στριπτίζ και τώρα κερδίζει 1.4000 δολάρια τη βδομάδα. 

Η ίδια λέει σύμφωνα με την Dailymail: «Πολλοί από εμάς οι άνθρωποι με αναπηρίες δεν αισθάνονται ερωτικοί, λόγω των μειονεκτημάτων μας αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό. Όλοι είναι ερωτικοί με το δικό τους τρόπο και η προσωπικότητα είναι αυτή που έχει σημασία. Πρέπει να έχεις καρδιά και να τολμάς».

Και συνέχισε: «Την πρώτη βδομάδα που ξεκίνησα να χορεύω έβγαλα 1.000 δολάρια σε μία βδομάδα, κι έτσι αποφάσισα να το κάνω επαγγελματικά. Η δουλειά μου μου έμαθε να αγαπάω το σώμα μου και ποια είμαι». 

Η 26χρονη Kat, ερωτεύτηκε ένα λοχία του αμερικανικού στρατού. O Eich Buscher ένοιωσε έλξη για την Kat, όταν είδε φωτογραφίες της στο διαδίκτυο και ζήτησε από ένα φίλο του να του την γνωρίσει. Μόλις συναντήθηκαν, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα ο ένας τον άλλο και έχουν αποφασίσει να παντρευτούν. 












Ροή Ειδήσεων