IFmedia

Με σορτσάκι η Ευγενία στην περιοδεία του«μπουμπούκου»στα Δωδ/σα και freddo από τα χεράκια της Μίκας μας.

Mon 14 Sep 2015 17:18 1196

Την περιοδεία του ξεκίνησε κι ο πρώην υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης εν όψει των εκλογών της Κυριακής.

Με περίσσια χάρη και αυτοπεποίθηση και την αναμενόμενη συνοδεία της συζύγου του, άρχισε τις βόλτες σε πλατείες, καφέ αλλά και εκκλησιές των νησιών μήπως και μαζέψει… τα αμάζευτα!

Δίπλα του ήταν συνεχώς τέως και νυν βουλευτές του νησιού αλλά και η Ευγενία που στη Κάλυμνο «έσκασε» μύτη με σορτσάκι λες και ξεκίνησε τουρ σε παραλίες και beach bars.

Εκεί κυρίως o Άδωνης συνοδευόταν από τον τέως βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά ενώ στην περιοδεία του στα άλλα νησιά δίπλα του βρίσκονταν ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολος ο πρώην βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης η κ.Μίκα Ιατρίδη και αρκετά ακόμη στελέχη της Ν.Δ.

O Άδωνης έμοιαζε ξεκούραστος και φρεσκαδούρα αφού αυτό το καλοκαίρι το πέρασε με πολλές βουτιές κι ακόμα περισσότερο φαγητό, που και να θέλει να το κρύψει δεν κρύβεται. με τα αρκετά κιλά που έχει πάρει. 

Ο «μπουμπούκος» δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και το νέο εγχείρημα της τέως βουλευτή Δωδεκανήσου Μίκας Ιατρίδη που σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο fb τον τέλειο freddo espresso τον ετοίμασε η τέως βουλευτής με τα χεράκια της.

Κωνσταντίνος Τύρελης, if media

 

 

             


Gallery

Ροή Ειδήσεων