IFmedia

Η άλλη Ρόδος! Εικόνες ντροπής από τα πάρκα που γέμισαν από λαθρομετανάστες και αθίγγανους!

Πεμ 28 Αύγ 2014 18:43 1840

του Κωνσταντίνου Τύρελη

Ναι…είναι η άλλη Ρόδος !!! Είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος όπου είναι χαραγμένη η κοσμοπολίτικη εικόνα του τόπου μας. Είναι η πλευρά της ντροπής της αμέλειας και της τριτοκοσμικής αύρας!

Σε έναν ευλογημένο τόπο όπως η Ρόδος που κατακλύζετε από χιλιάδες τουρίστες σε έναν τόπο οπού η βιομηχανία και η οικονομική του ανάσα ακούει μόνο στη λέξη τουρισμός έρχεται να καθιερωθεί με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο η εικόνα της ντροπής  με τριτοκοσμική πινελιά!     

Αρκετοί είναι οι κάτοικοι του νησιού ζητούν που πλέον απεγνωσμένα ζητούν  μία λύση από το κράτος καθώς δεκάδες παράνομοι μετανάστες αλλά και αθίγγανοι έχουν εγκατασταθεί στα πάρκα του νησιού και ιδίως σε αυτά γύρω από το τοιχίο της Μεσαιωνικής πόλης.

Η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Το θέμα πλέον καταλαμβάνει ανθρωπιστικές διαστάσεις με μικρά παιδιά να κοιμούνται στους δρόμους και να κυκλοφορούν ολόγυμνα  στα πάρκα του νησιού μας. Η κακοσμία από τις υπαίθριες τουαλέτες που έχουν δημιουργήσει κάτω από τα δεντράκια φτάνει μέχρι και στις βεράντες των κατοίκων της περιοχής.

Η όλη σημερινή κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία όλων μας .

(φωτογραφίες από το πάρκο που βρίσκεται πάνω από την Τάφρο και παράλληλα της οδού Βύρωνος )

Οι συσκέψεις πρέπει να τελειώσουν και να παρθούν πλέον αποφάσεις  Το θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα πριν εξελιχθεί το κέντρο της Ρόδου σε ένα χαώδες περιβάλλον με «ζωγραφισμένες» τις εικόνες ντροπής σε κάθε γωνία. 

Αναλάβετε τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται, πάρτε τις αποφάσεις που επιβάλλουν οι συνθήκες!!!!

Θα κάνει κάποιος κάτι γι αυτό; Επιτέλους, δώστε λύση!

ifmedia


Gallery

Ροή Ειδήσεων