IFmedia

Eurobank: Αποδοχή καταθέσεων από αύριο

Wed 01 Jul 2015 21:58 986

23 επιπλέον καταστήματα πέραν των 150 που άνοιξαν σήμερα σε όλη τη χώρα, προγραμματίζει να ανοίξει αύριο η διοίκηση της Eurobank, για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων που δεν διαθέτουν χρεωστική κάρτα, Παράλληλα, από την Πέμπτη τα καταστήματα της τράπεζας θα ξεκινήσουν και αποδοχή καταθέσεων.

Κύκλοι της τράπεζας επισημαίνουν ότι οι συνταξιούχοι εξυπηρετούνται στα καταστήματα Eurobank κατά σειρά προτεραιότητας ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤ’ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ, ενώ το ωράριο των καταστημάτων είναι διευρυμένο, πέραν του συνήθους και για όσο χρειάζεται ώστε να εξυπηρετηθεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός συνταξιούχων.

Σημειώνεται ότι η Eurobank διαθέτει ΑΜΕΣΑ χρεωστικές κάρτες και το PIN της κάρτας σε όλους τους δικαιούχους

Υπενθυμίζεται τέλος ότι, οι τράπεζες κατόπιν της απαραίτητης έγκρισης, έχουν ενεργοποιήσει τις κάρτες των πελατών τους που βρίσκονται στο εξωτερικό για τη διενέργεια συναλλαγών, αλλά όχι για ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ.

Παράλληλα, η Eurobank ανακοίνωσε ότι από αύριο Πέμπτη, 2 Ιουλίου, στο δίκτυο των 174 καταστημάτων της που λειτουργούν στη διάρκεια της τραπεζικής αργίας, πέρας της καταβολής συντάξεων, θα γίνονται αποδεκτές και καταθέσεις πελατών. Επίσης, θα εκτελούνται πληρωμές σε λογαριασμούς καταθέσεων στο εσωτερικό της χώρας.


Ροή Ειδήσεων